Bliv medlem

Hvem er vi
Vi er en forening båret af gode frivillige kræfter, der ønsker at skaffe mere liv og handel i Birkerød Bymidte. Det sker i et godt samarbejde med Birkerød Handelsstandsforening og andre aktører.

Bliv medlem og gør en forskel for dit lokalområde
Gennem dit medlemskab støtter du vores arbejde for en aktiv bymidte. Foreningens arbejde er båret af frivillige kræfter, og vores arbejde muliggøres gennem støtte fra vores medlemmer. Som medlem af Birkerød Torvegruppe er du med til at sikre liv i bymidten og skabe gode oplevelser for både børn og voksne.

Kontingentet er 100 kr. om året.

Som medlem modtager du vores nyhedsbrev ca. 4 gange om året med program, gode historier og særlige tilbud med medlemsfordele.

JA TAK, jeg vil gerne være medlem

Hvad laver vi
På udvalgte lørdage i maj-oktober (juli undtaget) holder vi torvedage i Bymidten fra kl. 10-14. I forbindelse med butikkernes aftenåben og Birkerød Kulturnat holder vi torvedage om fredagen i stedet.
På alle torvedage er der enten temadage og underholdning for store og ikke mindst små.
Der er servering af mad og kaffe hver lørdag.
Med hjælp fra Rudersdal Kommune og egne midler har vi fået etableret en markedsplads i Bymidten med parasoller, strømforsyning og café borde.
Vi arbejder videre med udvikling af pladsen i samarbejde med Kommunen og Handelsstandsforeningen.
Vi holder et medlemsarrangement i slutningen af sæsonen.
Vi holdt et kæmpejulemarked alene i 2014 og 2016, og i 2018 og 2019 i samarbejde med Mantzius.
Da Super Brugsen lukkede i januar 2013 tog en række borgere med Luc de Visme i spidsen initiativ til at vende den negative udvikling og skabe mere liv i Birkerød. En meget aktiv Facebook gruppe ”Vi elsker vores by-Birkerød” blev etableret. Facebooksiden eksisterer stadig og bruges flittigt til at informere om, hvad der kommer af nye forretninger, caféer, restauranter,arrangementer og livet i Bymidten.
Birkerød Torvedage har også sin egen Facebook side, “Birkerød Torvedage“.
Den 2. april 2014 blev foreningen Birkerød Torvedage etableret med det formål at styrke det fælles liv i Birkerød Bymidte ved at afholde markedsdage og andre arrangementer.
Torvepladsen blev etableret med hjælp fra kommunen og lørdag den 10. maj 2014 kunne snoren klippes over til første torvedag.
I forbindelse med torvedagene har der været underholdning og temadage næsten hver lørdag.

Foreningens vedtægter kan læses her:
Birkerød Torvedage vedtægter

             Facebook     Instagram     X - twitter